Badmintonphoto

Overlegne Ahsan/Setiawan knuser Goh/Tan

October 16, 2019 16:43 Skrevet af

Onsdagens herredouble mellem Mohammad Ahsan/Hendra Setiawan og Goh V Shem/Tan Wee Kiong tegnede til at blive en tæt affære, men sådan skulle det ikke gå.

 

 

Der var lagt i kakkelovnen til et ordentligt brag en badmintonkamp, da nummer to på verdensranglisten, Ahsan/Setiawan, skulle op imod nummer 10 på selvsamme liste, Goh/Tan.

De seneste to indbyrdes opgør mellem parrene var først blevet afgjort efter tre sæt, men denne gang var der ingen tvivl om kampens udfald.

Ahsan/Setiawan styrede løjerne fra første serv, og der gik ikke mange minutter, før resultattavlen viste cifrene 7-2 til indoneserne. Senere i sættet halede Goh/Tan en smule ind på deres modstandere, men Ahsan/Setiawan lignede fortsat nogen, der havde fuld kontrol over situationen, og det endte da også med en fortjent sætsejr på 21-16.

Læs også: Verdensetter sikrede sejren efter sløv start

I andet sæt fortsatte dominansen. Ahsan/Setiawan havde overhånden i alle spillets facetter, og undervejs i sættet diskede Ahsan op med noget af en netfinte, der efterlod Goh/Tan måbende. Resten af sættet fortsatte på denne måde, og midt i sættet fik Ahsan igen publikum op at ringe, da han to gange i træk med sædvanlig arrogance klaskede bolden mellem benene og sikrede indoneserne endnu et point.

Meget symptomatisk endte kampen med en servefejl fra Goh, og malayerne måtte forlade banen med et samlet nederlag på 21-16, 21-14.

Indoneserne udtrykte efterfølgende også tilfredshed med kampens forløb.

– Jeg synes, vi spillede ret godt, og vi ser nu frem mod den næste kamp, siger Mohammad Ahsan.

Læs også: Verdens næstbedste var for gode til danskerne

Med den overbevisende sejr over de stærke rivaler fik Ahsan/Setiawan den perfekte start på DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR, men de tager intet for givet.

– Der er stadigvæk lang vej igen, fortæller Ahsan.

Næste opgave for Ahsan/Setiawan er mod Aaron Chia/Soh Wooi Yik fra Malaysia.Tags: , , , ,
Kategori: , , ,