Badmintonphoto

Optakt: Tre danske herresinglehåb sætter ind efter kvartfinalepladserne

October 17, 2019 06:00 Skrevet af

Viktor Axelsen, Anders Antonsen og Rasmus Gemke. Det er de tre danske herresingler, som torsdag tager hver sin kamp om en plads i kvartfinalen op. Bliv klogere på udfordringerne, som venter de danske herresingler torsdag.  

Første runde af DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR har været en barsk affære set med danske øjne. Tirsdag bød på flere ærgerlige, tætte nederlag og onsdag måtte Mia Blichfeldt kaste håndklædet i ringen uden kamp som konsekvens af en akut opstået hold i ryggen.

Læs også: Ærgerlig byge af danske nederlag: Gemke overlever uvejret som den eneste

Den danske lejr har med andre ord noget medvind til gode, som vi håber så småt begynder at trække op torsdag, hvor tre stærke danske herresingler, Antonsen, Gemke og Axelsen, skal slå til Søren for en plads i kvartfinalen.

Rasmus Gemke står over for Jan Ø. Jørgensens overmand, indonesiske Jonathan Christie, mens Axelsen og Antonsen møder hver deres thailandske modstander.

For Gemkes vedkommende blev første kamp i turneringen en tæt og tandtrækkende affære i tre sæt mod Cheuk Yiu Lee. Torsdagens anden runde-dyst mod den sjetteseedede indoneser ventes ikke desto mindre at blive endnu hårdere. To gange tidligere har Gemke stået over Christie, begge i 2019, og de opgør har indoneseren trukket sig sejrrigt ud af begge gange. Med en solid støtte i ryggen fra det danske publikum kan vi krydse fingre for, at Gemke kan gøre kampen for kvartfinalen til endestation for Christie for andet år i træk.

Læs også: Axelsen og Antonsen suser videre, mens damedoubler må vinke farvel

Første mand, der skulle vippes af pinden af Viktor Axelsen ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR, var Kenta Nishimoto, som i to sæt blev sendt hjem med resultatet 21-19, 21-19. Axelsen viste ad flere omgange flot spil, men også uskarphed, da han lukkede japaneren ind i kampen ved ærgerlige fejl.

For at avancere fra anden runde i turneringen skal danskeren forbi Khosit Phetpradab fra Thailand, som ud fra sin 31. plads på verdensranglisten skulle ligne en mere overkommelig modstander end Nishimoto på 14. pladsen.

I Axelsens førsterundekamp virkede han aldeles opsat på at imponere hjemmepublikummet, og i det lys burde vi kunne forvente at se en veloplagt og topmotiveret syvendeseedet odenseaner på banen i dag.

Læs også: Antonsen: Sjovt at spille, når vi begge spiller godt

Anders Antonsen er tredje og sidste danske kvartfinalehåb, som skal i kamp torsdag. VM-sølvvinderen møder thailandske Kantaphon Wangcharoen i et opgør, hvor danskeren som semifinaleseedet er den klare favorit. I lyset af hvordan de to spilleres første og hidtil eneste opgør udspillede sig ved VM i august, hviler forventninger blot desto mere på skuldrene af Antonsen. 21-15, 21-10 besejrede han dengang Wangcharoen. Lad os håbe, at AA tager samme opskrift i brug i aften!

Få overblik over alle torsdagens kampe ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR her

Vi ser frem til en hæsblæsende badmintondag i Odense Idrætshal og glæder os til atter at tage imod landets bedste badmintonroligans.

Vi sørger naturligvis for at dække eventen og kampene tæt på vores hjemmesider, badminton.dk og denmarkopen.dk, samt på alle vores sociale medier:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Husk også, at du kan følge med i begivenhederne i Odense live på TV 2 Sport, som viser alle de danske kampe ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR og sender samtlige dage.

Desuden udspiller intet færre end fire sideevents sig foruden hovedturneringen. Klik her for at følge resultaterne fra VICTOR DENMARK PARA-BADMINTON presented by DANISA, og klik her for at læse nærmere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.Tags: , , ,
Kategori: , , , ,