Fire interessante opgør står for døren i aftenens runde i Badmintonligaen. Blandt andet møder Højbjerg/ViaBiler, der i skrivende stund ligger på tredjepladsen, Vendsyssel, som forud for aftenens runde indtager andenpladsen. For hjemmeholdet i Østjylland er ambitionen kort og klar: – Vi går efter en sejr, siger sportschef Michael Kjeldsen.

 

Der bliver utvivlsomt smæk for alle skillinger i Højbjerg Badmintonhal, når fjerde runde af Badmintonligaen skydes i gang tirsdag aften.

Ikke alene står hjemmeholdet over for Vendsyssel, som i skrivende stund befinder sig en enkelt plads højere end Højbjerg, ovenikøbet bliver der fyldt godt og grundigt op på lægterne, forklarer sportschef i Højbjerg, Michael Kjeldsen.

– Vi har opgraderet vores ligaarrangement med flere længder i år med intentioner om at lave nogle gode oplevelser med rigtig godt gang i den. Især i aften har vi stablet et kæmpe arrangement på benene, og der kommer virkelig mange mennesker, siger sportschefen og uddyber:

– Vi har jo blandt andet lavet en Højbjerg-fanzone, hvor ungdomsspillerne sidder samlet. Derudover kommer over 80 sponsorer i aften, ligesom jeg ved, at der kommer en hel del lokale tilskuere. Vi glæder os, og jeg tror også, at det er en af de dage, mange tilskuere har glædet sig til, for der er mange både nuværende og tidligere verdensklassespillere på banen, og at opleve dem så tæt på er vanvittigt fedt, siger Michael Kjeldsen.

Klik her for at få overblik over stillingen og tidligere opgør i Badmintonligaen

Sportschefen spår da også høj dramatik i aftenens opgør, selv om han ikke er bleg for at tippe sejren mod hjemmeholdets side.

– Ambitionen er at vinde. Vi går efter en sejr, men vi tror også, at det bliver en meget tæt kamp. Vi synes selv, at vi har et godt hold, men det synes vi også, at Vendsyssel har. Så et resultat på 5-4 til et af holdene vil være meget sandsynligt, vurderer Højbjerg-træneren.

Læs også: Samarbejdsklub om ny netværksmodel: – Vi glæder os utrolig meget

Det er naturligvis ikke udelukkende i Højbjerg, at der venter spændende topbadminton.

Solrød Strand og Værløse, der begge ligger lige under stregen på henholdsvis femte- og sjettepladsen, skal krydse klinger i Værløse, hvilket ligeledes kan gå hen at blive rigtig spændende.

Derudover møder sidste sæsons ligafinalister fra Greve forrige års vindere fra Skovshoved på “skovsernes” hjemmebane. I indeværende sæson har Skovshoved-truppen i den grad vist sig formstærke, og holdet indtager i øjeblikket førstepladsen i Badmintonligaen med 24 point.

Sidst, men ikke mindst, møder de forsvarende mestre fra Team Skælskør-Slagelse bundholdet fra Aarhus AB. Den kamp spilles på TSS’ hjemmebane og begynder ligesom de tre øvrige opgør klokken 19.00.

Husk, at alle fire kampe kan streames live på badmintonlive.dk.

Læs også: Etter taber til nummer sjok: Tætte og spændende udfald i Badmintonligaens tredje runde