Badmintonphoto

Torsdagsoptakt: Dobbelt danskerduel og krævende kamp om kvartfinalepladserne

October 15, 2020 07:31 Skrevet af

Oversidderne skal langt om længe i kamp, kvartfinalisterne skal findes, og der er fortsat adskillige danske spillere med i turneringen – flere af dem møder sågar hinanden senere. Sådan ligger landet forud for dag tre af DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR, hvor der er masser af unika-fjer stillet i udsigt. 

 

Mens langt størstedelen af deltagerne i DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR har spillet sig ind i hallen i Odense, kommer de sidste få oversiddere på banen torsdag.

Her er det kampen om at komme i kvartfinalen, som gælder for samtlige spillere.

Nogen af dem, som endnu ikke har været i vælten, er landets bedste damedouble, Sara Thygesen/Maiken Fruergaard.

Hjemmebanespillerne fra OBK sad over i første runde og møder i deres første kamp et tysk par, hvor de er klare favoritter.

Læs også: Internationale stjerner i Odense: – Det føles som et eventyr

Omvendt står også Alexandra Bøje/Mette Poulsen over for deres første opgør. Det står med søstrene Stoeva, som på papiret forventes at tage sejren. Hvorvidt Bøje/Poulsen kan levere en overraskelse, skal blive interessant at følge torsdag.

Ikke mindre interessant bliver det at følge den unge Højbjerg-konstellation bestående af Natasja Anthonisen/Clara Graversen. På fornem vis formåede de allerede onsdag at overraske med en sejr over russiske Anastasiia Akchurina/Olga Morozova.

Hiver de endnu en kanin op af hatten torsdag, bliver det fuldvoksen af slagsen, for den unge damedouble står over for en af verdens stærkeste par, japanske Matsumoto/Nagahara.

Læs også: Doubledebutanter eksekverer gameplan og leverer overraskelse

I herredoublekategorien venter et spændende dansk opgør mellem de unge kometer Rasmus Kjær/Joel Eipe og de erfarne Kim Astrup/Anders Skaarup. Begge par har allerede været i ilden, men Eipe/Kjær entrer torsdag banen med ét sæt mere i bagagen, efter de tirsdag tilkæmpede sig deres første sejr i tre sæt over et tysk par.

Tilsvarende kan vi i mixeddouble se frem mod en rent dansk dyst. Her er det Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, som møder førstnævntes makker i herredouble Niclas Nøhr i konstellation med Amalie Magelund i en interessant kollision.

Interessant, og måske mere end de fleste havde forventet, blev Rasmus Gemkes åbningnskamp mod spanske Luís Peñalver, skal torsdag op imod TSS-spilleren fra Holland, Mark Caljouw.

Også her er Gemke favorit, og det samme gælder faktisk de øvrige tre danske herresingler, der alle skal i aktion torsdag, Hans-Kristian Solberg Vittinghus, Jan Ø. Jørgensen og Anders Antonsen.

Klik her for at se resultater, program og livescore fra DANISA DENMARK OPEN 2020 presented by VICTOR

I damesingle venter et opgør mellem henholdsvis den forsvarende danske mester, kometen Line Christophersen, og den forsvarende olympiske mester, Carolina Marin.

Forrige år lykkedes det Mia Blichfeldt at besejre den spanske verdensstjerne, og torsdag er det altså Christophersen, som har chancen for at chokere.

Det bliver en hæsblæsende torsdag med længeventet, intens badminton i stride strømme.

Hvis ikke man er blandt dem, der har en billet til kampene i Odense Idrætshal, kan man heldigvis stadig følge med hele dagen – enten på Badminton Danmarks digitale platforme, badminton.dk, denmarkopen.dk, på TV 2 Sport, der sender direkte fra kl. 09.00, eller på vores sociale medieplatforme:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Foruden hovedturneringen i Odense Idrætshal finder også to sidebegivenheder sted i Odense, som tæller både de yngre og de ældre.

Du kan klikke her for at følge VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og klik her for at følge VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.

 Tags: ,
Kategori: , , ,