Denmark Open 2020 - Rasmus Gemke - Finale - Victor - Danisa
Badmintonphoto

Finaleoptakt med komplet danskerfinale: – Det bliver fedt at dele scenen

October 18, 2020 09:00 Skrevet af

Det hører sig til sjældenhederne, at vi har fornøjelsen af et danskerbrag i en Super 750-finale. Ikke desto mindre er det tilfældet i søndagens finaler ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Her skal slaget stå mellem de to Aarhus-drenge, Anders Antonsen og Rasmus Gemke. Få overblikket over dagens fem finaler her.

 

Fem finaler står for døren. Hvem vinder den første store turnering efter syv måneders coronapause? Det får vi svaret på i dag, når finalerne ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR løber af stablen.

Og én af de finaler står netop mellem Aarhus-drengene Anders Antonsen og Rasmus Gemke, der begge er i deres første DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-finale. Faktisk er de to, de første herresinglespillere i finalen siden den nyligt pensionerede Jan Ø. Jørgensen vandt turneringen i 2010.

For Gemkes vedkommende er finalepladsen tilmed hans første Super 750-finale nogensinde, og dét bliver ikke en nem opgave at vinde, når barndomskammeraten står på den anden side af nettet. Gemke har nemlig aldrig slået Antonsen i international sammenhæng.

Klik her og se hele programmet for finaledagen ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

Også i damesingle skal vi have fundet en ny vinder. Her kan vi roligt se frem til endnu et finalebrag mellem den tredobbelte verdensmester og olympiske vinder Carolina Marin og den olympiske bronzevinder, japanske Nozomi Okuhara, som i sidste års udgave af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR stod i netop finalen.

Den spanske verdensstjerne har efterhånden vundet meget i sin karriere, men aldrig har hun stået i en finale ved den prestigefyldte Super 750-turnering i Odense. Og Marin har da også haft godt styr på japaneren, hvor de seneste to indbyrdes opgør er faldet ud til spanieren.

Læs også: Klappet ud af hallen i hæder: Rørt Jan Ø. Jørgensen takker af

I damedouble er det dobbelt japansk. Her står finalen mellem de to topseedede par, Fukushima/Hirota og Matsumoto/Nagahara, der begge røg ud i semifinalerne sidste år. Fukushima/Hirota har dog én gang før stået i en DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-finale. Det var i 2018, hvor de strøg helt til tops i turneringen.

Ofte er det noget af nogle maratonkampe, de to par formår at fyre af, så lad os se, om det også er tilfældet denne søndag.

I henholdsvis mixeddouble og herredouble er det derimod rent europæisk opgør. “The Adcocks” møder tyske Isabel Herttrich/Mark Lamsfuss i mixeddoublefinalen, mens braget i herredouble står mellem russiske Vladimir Ivanov/Ivan Sozonov og engelske Marcus Ellis/Chris Langridge. Sidstnævnte, der i lørdagens semifinale satte en stopper for Joel Eipe/Rasmus Kjærs rejse ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Læs også: Internationale stjerner i Odense: – Det føles som et eventyr

Så værgso at tage for dig! Det er nemlig søndagens finalemenu, der byder på intet mindre end forrygende badminton i verdensklasse.

Er man ikke blandt de få, der har en billet til kampene i Odense Idrætshal, kan man heldigvis stadig følge med hele dagen – enten på Badminton Danmarks digitale platforme, badminton.dk, denmarkopen.dk, på TV 2 Sport, der sender direkte fra kl. 12.00, eller på vores sociale medieplatforme:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedInTags: , , , ,
Kategori: , , ,