Badminton Europe

Danmark vinder tæt puljefinale mod Tyskland

October 31, 2020 17:37 Skrevet af

Det blev til en vigtig dansk sejr over naboerne fra Tyskland, da U19-landsholdet spillede sidste puljekamp ved UEM i  Lathi, Finland. 

-Det var en god sejr i dag. Måden vi vinder på er god, fordi vi får lagt de sidste procenter på, fordi folk var klar og fordi spillerne gik ind til holdkampen med alt, hvad de havde både på og udenfor banen.

Sådan lyder de rosende ord fra U19-landstræner Rune Ulsing, efter det danske U19-landshold sikrede sig en kvartfinaleplads ved UEM.

Læs her, hvordan kampen mod værterne fra Finland endte.

Med stillingen 0-1 gik Magnus Johannesen på banen med pres på skuldrene. Heldigvis lykkedes det ham at holde hovedet koldt og vinde kampen – og sikre dagens første danske point. Benedicte Silassen fulgte trop og bragte med en sejr i damesinglen Danmark foran 2-1. Herredoubleparret William Kryger Boe/Mads Vestergaard sikrede en dansk kvartfinaleplads, da de vandt herredouble kampen med cifrene 21-18, 25-23.

– Det er vigtigt, at vi vinder vores singlekampe i dag og får disse spillere ind i turneringen på en god måde. Benedicte og Magnus møder nogle fine modstandere, og selvom de ikke rammer deres topniveau, så kan de være stolte over deres præstation, fortæller Rune Ulsing.

Læs også: Danmarks UEM-trup vel fremme i Finland

Hvem der i morgen venter de danske talenter i kvartfinalen er endnu uvist. Dog forsikrer landstræneren, at spillerne skal ud og levere på et højt niveau, hvis de vil videre til semifinalen.

– Vi ved ikke, hvem vi skal møde endnu, men det er klart, at vi skal være ud og præstere på et højt niveau, hvis vi skal spille os videre til semifinalen, fortæller Rune Ulsing, og slår samtidig fast, at U19-landsholdet har det niveau der skal til for at gå videre til semifinalen.

– Vi har holdet til at slå alle de andre hold, hvis vi leverer det vi gjorde i dag.

Morgendagens kvartfinale spilles kl. 09.00, dansk tid, og du kan følge kampen direkte på Badminton Europes Livestream, som du kan tilgå ved at klikke her. 

 

 Kategori: , , , ,