Inspiration - Artikelbillede - sko - bold - fjerbold - udvikling
Emil Lyders, Badminton Danmark

Mental Motion: Sportsforælder: Kan du genkende det her?

January 13, 2021 07:52 Skrevet af

Hun/han spiser ikke nok. Har ikke nok energi. Du er bekymret. Du har prøvet ALT. Du handler. Finder spændende opskrifter. Lader hende/ham bestemme. Inddrager hende/ham. Lige lidt hjælper det. Det er som om hun/han bare ikke vil lytte. Mental Motion og Badminton Danmark giver dig i januar information om, hvordan du giver dit barn nok energi.

 

Et tilstrækkeligt energiindtag er af stor betydning for en ung atlets sundhedsmæssige og sportslige udvikling. Både for atleten i før-­‐pubertet (10-­‐12 årige), atleten i pubertet (piger 11-­‐14 år og drenge 12-­‐16 år) og i fasen efter pubertet (15-­‐20+ år).

Læs mere om hvordan du ved, om dit barn indtager nok mad og de store konsekvenser der er ved for lidt næring over længere perioder inde på Sidelinjen med artiklen: ”Sådan ved du om dit barn får nok energi”

På Sidelinjen kan du også få gode råd, konkrete tiltag og vejledning i håndtering af Covid-19. Det drejer sig blandt andet om, hvordan du kan hjælpe dit barn med at finde motivation til selvtræning, om det måske er på tide at give dit barn en pause, og hvordan I vender tilbage til sporten, når hallerne åbner op igen.

Klik her for at melde dig til og få gratis adgang til artiklen og podcasten

Hvis du allerede er medlem, kan du klikke her og få adgang til artiklerne

Læs også: Mental Motion: Er dit barn skadet eller har været?

Læs også: Mental Motion: Sover I godt i familien? Få konkrete råd til bedre søvn

Læs også: Styrk dit barns mentalitet på 15 minutter om ugen

Læs også: Relationen til dit barns træner kan være afgørende for dit barns talentudvikling

Læs også: Kender du de tre uundgåelige roller, du har, når dit barn dyrker meget sport?

Læs også: Sidelinjen – støt dit barns talent – en online service og tilbud til badmintonforældreTags: ,
Kategori: , ,