Badmintonphoto

Sportschefen om de danske All England-præstationer: – Bredt set rigtig positivt

March 22, 2021 11:31 Skrevet af

Der var talrige gode takter under sidste uges All England, mener Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom, som fremhæver flere forrygende indsatser foruden den åbenlyse toppræstation af Viktor Axelsen. – Bredt set præsterer vi virkelig solidt, lyder det.  

 

Mange rigtig gode præstationer.

Det er den glædelige konklusion, som Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom, når frem til, når han løber de rød-hvide resultater fra turneringen i Birmingham igennem.

– Bredt set præsterer vi virkelig solidt ved årets All England. Vi besætter fire pladser i semifinalerne og har inden da spillere med i ni kvartfinaler. Det er klart, at årets udgave af All-England ikke samlede alle de bedste spillere, men det ændrer ikke ved, at der var flere spillere, der præsterede det bedste, vi hidtil har set dem gøre og flere, der overraskede stort undervejs, siger Jens Meibom.

Læs også: Axelsen taber All England-finalen til forrygende malaysier: – Det var exceptionelt intenst

Af de positive overraskelser fremhæver sportschefen blandt andre Lasse Mølhede/Jeppe Bay, der som ud af det blå fandt sig stående i en All England-semifinale samt Niclas Nøhr/Mathias Christiansen, som slog de syvendeseedede malaysiere ud, inden de til det yderste pressede de senere vindere fra Japan, Hiroyuki Endo/Yuta Watanabe. Nøhr/Christiansen tabte med de neglebidende cifre 22-24, 19-21.

– Jeg synes, vi havde rigtig mange gode resultater i herredouble. To store positive indsatser og resultater fra Nøhr/Christiansen og Bay/Mølhede og desuden Kim og Anders, der fortsatte de gode takter, de viste, da de vandt Swiss Open i forrige uge. Det var utroligt positivt at se og helt sikkert et skridt i den rigtige retning for udviklingen i kategorien, siger Jens Meibom.

Læs også: Fuld herredouble-plade for Danmark: – Det er en kæmpe overraskelse

Foruden de fornuftige herredoublepræstationer fremhæver sportschefen også flere flotte indsatser i mixeddoublekategorien.

– Mathias og Alexandra (Christiansen og Bøje, red.) spiller endnu en rigtig god turnering og er det eneste par, der rigtig formår at presse de senere All-England vindere. Mikkel og Rikke (Mikkelsen og Søby, red.) spiller på det højeste niveau, vi hidtil har set dem gøre og er ikke langt fra at ende i semifinalen, og Niclas Nøhr/Amalie Magelund leverer en stærk indsats i de tre kampe, de spiller. Og endelig leverer unge Rasmus Espersen/Christine Busch en kæmpe overraskelse i første runde og spiller efterfølgende en flot kamp mod Marcus Ellis/Lauren Smith.

– Bredt set var der mange flotte indsatser og resultater, også fra unge eller nye par, og det, synes jeg, er rigtigt positivt, siger Jens Meibom, som dog ikke kommer udenom Anders Antonsens og Viktor Axelsen præstationer både hver for sig og imod hinanden.

– Viktors og Anders’ resultater og opgør med hinanden taler sit eget tydelige sprog om, hvor høj klasse de begge er i. For Viktors vedkommende var der bare ikke mere i tanken til sidst i finalen mod en malaysier, der spillede sit livs nok bedste kamp. Selv om det ikke blev til en genvunden titel for Viktor, synes jeg, at han i den grad har god grund til at være stolt over ikke alene dette All England, men hele sit 2021 indtil videre.

Klik her for at få genopfrisket alle resultater fra All England 2021Tags: ,
Kategori: , ,