Allan Høgholm, Badminton Danmark

Vendsyssel har valgt sin Final 4-modstander: – Vi ved, at de sagtens kan drille os

May 11, 2021 12:55 Skrevet af

Vinderen af Badmintonligaens grundspil, Vendsyssel Elite Badminton, valgte mandag Værløse som modstander ved RSL Final 4. Dermed møder Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved hinanden i den anden semifinale. – Jeg synes, vi er små favoritter i de fleste kampe, men vi skal ikke slippe speederen meget, så ved vi, at de står der, siger VEB-træner, Allan Kolbro Nielsen. 

 

Der er lagt i kakkelovnen til to dages bragende badmintonligafjer, når sæsonens fire stærkeste ligahold tørner sammen i RSL Final 4.

Nu står det klart, hvem der skal krydse klinger på førstedagen af Final 4, efter grundspilssejrende Vendsyssel mandag udpegede Værløse som deres modstander.

Nordjyderne kunne også have valgt Skovshoved som modstander, men efter grundig overvejelse faldt det altså på Værløse, fortæller VEB-cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

– Det var faktisk et svært valg. Vi har kæmpe respekt for begge hold, men med Værløse er vi lidt mere sikre på, hvem de kommer med. Vi ved ikke, om Skovshoved har Viktor (Axelsen, red.) med, siger Allan Kolbro Nielsen, der betragter sin egen trup som små favoritter:

– Men vi ved, at Værløse sagtens kan drille os, hvis ikke vi rammer dagen. Jeg synes, vi er små favoritter i de fleste kampe, men vi skal ikke slippe speederen meget, så ved vi, at de står der.

Læs også: Vendsyssel vinder grundspillet i Badmintonligaen

Vendsyssel så da også frygtindgydende ud i grundspillet, hvor de blot tabte et opgør, på overraskende vis, til Gentofte 4-5. Med dén stort set rene tavle in mente ser Værløse også med stor respekt på udfordringen, der venter dem i Brøndby Hallen den 22. juni.

– Der er masser af kampe, hvor vi har en lille chance, men omvendt også masser af kampe hvor Vendsyssel er favoritter. Så der skal nogle overraskelser til, og vi skal ramme mange lige i rumpetten på samme dag, siger cheftræner i Værløse, Tanja Berg med tilføjelsen:

– Under alle omstændigheder skal vi bare ud at se, om vi kan drille dem, siger hun.

I sidste sæson kom Værløse med i Final 4 på et afbud, men i år har de kvalificeret sig egenhændigt, og det gør en forskel, når det kommer til, hvordan Tanja Berg ser frem mod kulminationen på sæsonen.

– Sidste år var det i højere grad bare det, at det var fedt at komme i gang med at spille, der fyldte for os. Men vi fik en rigtig god oplevelse til Final 4, som jeg også tror blev startskuddet til denne sæson, hvor vi har præsteret rigtig godt. I år har vi reelt kvalificeret os og har virkelig gjort os fortjent til at være med i Final 4, så det bliver megafedt at skulle ud at spille, siger Tanja Berg.

Læs også: Værløse klar til finalen ved RSL Final 4

I den anden semifinale står Team Skælskør-Slagelse dermed over for de forsvarende mestre, Skovshoved, i en af den slags storopgør, vi har været vidne til i talrige tidligere ligafinaler. Det bliver utvivlsomt en seværdig affære.

RSL Final 4 spilles den 22.-23. juni 2021 i Brøndby Hallen.

Som omstændighederne er i øjeblikket, er det desværre ikke muligt at få tilskuere i hallen, men ændrer dette sig, meldes det naturligvis ud omgående.

RSL Final 4-kampene afvikles som følger:

Tirsdag den 22. juni
Kl. 13.00, Semifinale 1: Vendsyssel – Værløse
Kl. 19.00, Semifinale 2: Team Skælskør-Slagelse – Skovshoved

Onsdag den 23. juni
Kl. 13.00, Bronzekamp
Kl. 19.00, Finale

Klik her for at læse mere om RSL Final 4Tags: , ,
Kategori: , , , ,