Danmarks bedste badmintonrække, Badmintonligaen, er for alvor kommet i gang. Her til aften var samtlige hold i aktion i tredje runde, som vanen tro bød på gode kampe, en overraskelse og prygl. Få et overblik over alle rundens kampe her!

Team Skælskør-Slagelse stod for aftenens rundbarbering, da de slog Greve 9-0. I følge Amalie Magelund ligger en af forklaringerne på den store sejr i, at Team Skælskær-Slagelse har et mere erfarent hold.

– Greve har en masse unge spillere, mens vi i TSS har en mere erfarent hold. Jeg tror, at det er der forskellen er. Hele holdet spiller rigtig godt her til aften, så vi sidder selvfølgelig med en rigtig god følelse efter kampen, for det er altid sindsygt fedt at vinde 9-0, fortæller Amalie Magelund, der vandt begge sine kampe her til aften.

For første gang i sæsonen havde TTS to damesinglespillere med på holdkortet, hvilket var en klar forstærkning forklarer Amalie.

– I de første to runder har Freja Ravn og Allyssa Tirtosentono spillet damesinglekampene, hvilket de ikke er vant til. Så at vi i dag har de to damesinglespillere Ashwathi Pillai og Yvonne Li med på holdet, det er selvfølgelig en klar forstærkning og noget der er med til at gøre, at vi vinder 9-0.

Læs også:Veloverstået anden runde

Amalie Magelund glæder sig over, Team Skælskør-Slagelse ligger nr. 2 i tabellen, ét point efter Odense på førstepladsen. Det gør dog ikke, at TSS hviler på laurbærene.

– Vi har fået en fin start på sæsonen. Men vi ved også godt, at der venter nogle hårde holdkampe de næste par runder, hvor vi skal ud og kæmpe for hver en sejr, fortæller Amalie.

Målet for TSS er klar – de vil spille med om medaljerne.

– Målet med sæsonen er selvfølgelig at kvalificere os til årets Final 4. Hvis vi stiller fuldt hold uden afbud og skader, så har vi holdet til at spille med om medaljerne, så det er helt klart vores ambition med sæsonen, siger Amalie.

Se stillingen efter tredje runde af Badmintonligaen

Anders Antonsen var for første gang i denne sæson på Aarhus AB’s holdkort. Antonsen mødte barndomsvennen Rasmus Gemke i et sandt drama, der endte 30-29 til Antonsen i første sæt. Gemke fik tvunget kampen ud i tredje sæt, som Antonsen endte med at vinde. Aarhus AB ender med at tabe holdkampen 3-6 til ‘skovserne’, der nu har vundet tre ud af tre mulige ligakampe i sæsonen.

Odense OBK har fået en forrygende start på Badmintonligaen og har udkæmpet alt modstand på deres vej. Her til aften gik det ud over ‘tsunamien’ fra Solrød Strand, som må drage hjem med et nederlag på 4-5.

Læs også:Optakt til tredje runde af Badmintonligaen

Højbjerg trak sig sejrsigt ud af opgøret mod Værløse, hvor seks ud af ni kampene måtte ud i tre sæt. Landsholdskollegaerne Line Kjærsfelt og Julie Dawall Jakobsen stod over for hinanden i en kamp Højbjergs Kjærsfeldt vandt 21-11, 16-21, 21-9. Også Amalie Schulz hev point til Højbjerg-holdet, da hun i sikker stil vandt 21-13, 21-12 over Rebecka Kuhl. Holdkampen sluttede 7-2 efter to dramatiske herredoubler, som begge gik Højbjergs vej.

Gentofte tog imod Vendsyssel, der forinden kampen lå på en delt andenplads. Til trods for, at Gentofte lå syv placeringer længere nede af tabellen, var det dem, der kom bedst fra start. Den gode start holdt hele vejen og Gentofte vandt 6-3 over Vendsyssel.

Næste runde af Badmintonligaen bliver spillet på tirsdag d. 7. september.