Badmintonphoto

Cathrine Rosengren efter debutkamp: – Jeg går fra banen med en træls følelse

September 2, 2021 15:03 Skrevet af

Cathrine Rosengren skrev dansk PL-historie, da hun som første danske badmintonspiller nogensinde var i aktion ved de Paralympiske Lege.  Det blev desværre ikke til en sejr i Cathrine Rosengrens debutkamp, men hun har trods alt stadig mulighed for at kvalificere sig til kvartfinalen. Hvis det skal lade sig gøre, kræver det en sejr i hendes anden gruppekamp mod Kaede Kameyama, der også tabte sin første gruppekamp mod Akiko Sugino. 

Damesinglespilleren Cathrine Rosengren sidder tilbage med en masse blandede følelser, efter hun tabte sin første gruppekamp mod Akiko Sugino 21-15, 13-21, 15-21.

– Jeg har en masse blandede følelser i min krop lige nu. Det var rart at komme igang, men jeg synes, at det var en dårlig oplevelse. Jeg starter godt ud med godt humør og en god fornemmelse i maven. Men i andet sæt falder mit spil fra hinanden, hvilket fremprovokere en masse følelser i mig og jeg bliver meget nervøs. Det gør, at jeg har svært ved at komme tilbage i kampen, fortæller Cathrine Rosengren.

Læs om Cathrines lodtrækning her

Efter nederlaget er det tydeligt, at Cathrine er skuffet over sin egen præstation.

– Jeg går fra banen med en træls følelse. Jeg fandt ikke banen og havde svært ved at finde mit spil frem. Jeg havde en masse følelser, jeg ikke kunne kontrollere. Jeg bare rigtig frustreret og skuffet over mig selv, for det er træls, at jeg ikke kunne spille op til det niveau, jeg ved, jeg har.

Selvom det blev til et nederlag i første gruppekamp kan Cathrine selv afgøre hendes videre skæbne. Derfor prøver Cathrine at hanke op i sig selv og glemme dagens kamp.

– Det er træls at levere så dårlig en præstation, men sådan er det engang i mellem. Jeg har stadig en chance for at gå videre. Det går jeg efter og jeg tror på, at det kan lade sig gøre. Nu har jeg fået den her oplevelse, og så skal jeg bare lære af den og så må jeg lægge den her kamp bag mig, fortæller Cathrine.

Læs også: Cathrine Rosengren får PL-debut om to dage

I morgen venter den skæbnesvangre kamp mod japanske Kaede Kameyama. En kamp, som Rosengren skal vinde, hvis hun skal kvalificere sig til kvartfinalerne.

-I morgen er en ny dag. I morgen skal jeg ind og finde banen og mit egen spil frem. Jeg vil prøve at være mere tålmodig og ellers bare nyde kampen, fortæller Rosengren.

Se Cathrines kamp om en kvartfinaleplads live på DR2 eller DRTV fredag ca. kl. 7:40

 Tags: ,
Kategori: , , , , ,