3 point. Det er, hvad der skiller tabellens førerhold og femtepladsen i Badmintonligaen efter fjerde runde. Kampen om årets Final 4-pladser er hård og hver enkelt sejr tæller i tabellen, som Odense formåede at forsvare til trods for et snævert nederlag til Skovshoved. Få et overblik over alle rundens kampe lige her.

I Skovshoved var der topopgør på programmet, da de to ubesejrede hold, Skovshoved og Odense OBK, skulle i direkte duel.

Lasse Mølhede og Joel Eipe fra Skovshoved vinder hver deres mixeddouble og herredouble, hvilket lunte godt på pointtavlen for Skovshoved. Odense-mandskabet vandt derimod de tre tresættere aften bød på. Holdkampen endte med, at Skovshoved trak det længste stå og vandt med mindst mulig margin, 5-4.

Klik her og se stillingen i Badmintonligaen

Også i Skælskør endte kampen 5-4, denne gang i udebaneholdet fra Højbjergs favør. TSS kom ellers bedst fra start og vandt begge mixeddoubler, men Højbjergs singlespillere Line Kjærsfeldt, Amalie Schulz, Hans-Kristian Vittinghus og Karan Rajan Rajarajan svarede hurtigt igen og vandt alle sammen deres singler. I herredoublekampene tog holdene hver en sejr, mens Amalie Magelund og Freja Ravn i sidste kamp reducerede til 5-4, som blev slutresultatet.

I Vendsyssel uddelte hjemmeholdet æg. De vandt 9-0 over Greve-mandskabet, der stadig har en ligasejr til gode. Faktisk var VEB’erne så overlegne, at de ikke tabte ét eneste sæt til Greve, der må tage den lange tur tilbage til Sjælland med et gedigen nederlag i baggagen.

Læs også: Fra bundhold til tophold

Solrød Strand fik besøg af Gentofte-mandskabet, der gav hjemmeholdet kamp til stregen. Gentofte kom bedst fra start og tog fire sejre i streg, inden Solrød Strands Mia Blichfeldt med en sejr over Line Christophersen fik Solrød på pointtavlen. Mia Blichfeldt var også i kamp i damedoublen, som hun og makkeren Johanna Magnusson tabte til Edith Urell og Christine Busch 21-19, 17-21, 12-21. Kampen endte 4-5 til udebaneholdet efter ’tsumaniens’ Jeppe Bay/Emil Holst og Jesper Toft/Rasmus Prasz Espersen vandt begge herredoubler og mindskede Solrøds nederlag.

Følg med i U17 EM, som spilles fra 7.-12. september

Sidste års sølvvindere fra Værløse ligger langt nede på tabellen efter de første fire runder.

Alligevel lykkedes det dem at hanke op i sig selv og vinde 7-2 over Aarhus AB.

– Den var rigtig vigtigt sejr for os i dag. Vi vidste, at vi var favoritter i dag, hvilket ikke altid er lige nemt, så at vi vinder så stort i dag, det føles rigtig godt. Vi ved, at i grundspillet gælder hver en sejr, så det føles selvfølgelig rigtig godt at vinde syv kampe i dag, siger Julie Finne-Ipsen.

Selvom Værløse-mandskabet har fået en hård sæsonstart, så er de bestemt ikke opgivet troen på, at de kan spille sig længere op i tabellen, fortæller Julie Finne-Ipsen.

– Vi tager det kamp for kamp og hiver så mange sejre hjem som muligt. Vi har prøvet at ligge langt nede før – og vi ved, at alt kan ske i Badmintonligaen. Så det er klart, at vi tror på, at vi kan få lov til at spille med, der hvor det er sjovest, fortæller Julie.

Næste kamp i Badmintonligaen spilles d. 8. november.