Allan Høgholm, Badminton Danmark

Fra bundhold til tophold: – Alle sejre tæller

September 7, 2021 09:00 Skrevet af

Afstanden mellem top og bund i Badmintonligaen vokser og efter tre runder er kun to hold i Badmintonligaen er ubesejret. Det ændrer sig efter fjerde runde, der med sikkerhed ender med kun ét ubesejret hold tilbage. Odense OBK møder nemlig Skovshoved og ingen af de to hold har lidt nederlag i denne sæson. Det bliver derfor mægtigt interessant at følge med i dét opgør. 

Mens Odense OKB sidste år endte lige over nedrykningsstregen, så ligger de skrivende stund ligger nr. 1 i tabellen.

Odense OBK-mandskabet har fejet al modstand af banen, hvilket kan ses i tabellen.

– Vi har fået en rigtig god start i forhold til, hvordan vi leverede sidste år. Vi er godt klar over, at vi har mødt Greve og Aarhus AB, som vi skulle slå, hvis vi skulle klare os godt i sæsonen. Men at vi har gjort det i så overbevisende stil, det tror jeg havde hverken vi eller andre forventet. Jeg vil også sige, at det har været godt for os, at vi har kunne lukke kampene forholdsvis stort i de første to runder, det har givet en masse ro på holdet, forklarer Maiken Fruergaard.

Klik her og se stillingen i Badmintonligaen

Odense OBK tog i tredje runde mod Solrød Strand med selvtillid, god energi og godt sammenhold i bagagen, fortæller Maiken.

– Vi havde ikke turdet at håbe, at vi kunne vinde over Solrød Strand. Men jeg vil bare sige, at et godt sammenhold, det kan noget. Vi tror på hinanden, vi vil hinanden det bedste og vi er der for hinanden. Det mærker alle både på og udenfor banen.

Udover en række erfarne spillere, som kommer ind med meget ergaring i bagagen, der kan bruges på banen, når det hele spidser til, så har Odense-holdet også en række unge spillere.

En af de unge spillere er William Kryger Boe, der er blevet en fast mand på holdkortet i Odense.

– William træder ind på banen med mere erfaring og tro på sig selv, det er tydeligt at mærke, at det påvirker hans spil i en positiv retning. Derudover går Simona Pilgaard ind, der har været skadet de første to kampe, og viser, at hun tror på sig selv og at hun virkelig vil holdet. Det er så fedt at se de unge kræfter træde til, siger Maiken.

Læs også: Badmintonligaen: Afstanden mellem top og bund vokser

I aften møder Odense OBK de forsvarende mestre fra Skovshoved.

Det bliver i følge Maiken en svær kamp

– Det bliver en hård kamp mod Skovshoved i aften. På papiret er de det stærkeste og bedste hold. Men jeg tror på, at hvis vi holder os til gameplan og tror på os selv i de vigtigste momenter, så kan vi skabe de overraskelser, der skal til for at vinde.

 I disse dage er U17-landsholdet til UEM, læs mere om det her!

Sidste års grundspilsvindere, Vendsyssel, har fået en hård start på sæsonen og ligger foreløbig på i den tungen ende af tabellen på en syvendeplads. Hvis Vendsyssel skal op og blande sig i toppen, så skal bundholdet fra Greve besejres. Kampen spilles på VEB’s hjemmebane i Frederikshavn, hvor Vendsyssel i denne sæson endnu er ubesejret.

I Værløse skal der spilles et bundopgør, når tabellens nr. 8 og 9 står overfor hinanden. Udeholdet fra Aarhus AB har haft en hård sæsonstart uden én eneste ligasejr, mens Værløse har en enkelt ligasejr på kontoen. Det bliver spændende at se, hvem af de to hold, der kan trække sig sejrsrigt ud af den kamp.

Køb billet til Thomas & Uber Cup 

I Solrød Strand skal ’tsunamien’ fra Solrød Strand forsøge at genvinde kræfterne efter to nederlag i træk. ’Tsunamien’ skal battle mod Gentofte, der modsat Solrød Strand har to sejre med i baggagen. De to hold ligger side og side i tabellen, hvor kun ét point skiller dem ad.

Et anden spændende opgør spilles I Skælskør, hvor tabellens nr. 2 og 3 skal spille mod hinanden. Hjemmebaneholdet fra Team Skælskør-Slagelse, der vandt 9-0 i sidste holdrunde, møder Højbjerg/Via Biler, som ligesom TSS har haft en god start på sæsonen.

Følg med på livescore lige her!Tags: , ,
Kategori: , , ,