Diabetesforeningen - Skovshoved - Klub - Bredde
Diabetesforeningen

Badmintonspillere tog på ryste-sammen-lejr i Randers med penge fra skrabelodssalg

November 1, 2021 07:45 Skrevet af

I Skovshoved Badminton solgte ungdomsafdelingen skrabelodder for Diabetesforeningen og tjente mere end 23.000 kr. Pengene gik til deres første opstartslejr på udebane.

Skrevet af diabetesforeningen

 

Fire dage i august var 55 unge badmintonspillere fra Skovshoved Badminton på deres årlige opstartslejr for at skyde den nye sæson i gang. Normalt gør de det hjemme i klubben, men oven på stilstanden under corona skulle spillerne rystes ekstra godt sammen. En tur til Randers blev mulig med indtjeningen fra deres forårssalg af skrabelodder for Diabetesforeningen.

– Spillerne havde en fantastisk forlænget weekend, hvor den stod på hygge, sund kost og motion på tre forskellige hold med badminton-, løbe- og styrketræning. En tur i Randers Regnskov blev der også råd til. Og vi afsluttede det hele med grandprix-dyster med quizzer, dans og andre sjove aktiviteter, siger Trine Andersson, ungdomsformand og koordinator for skrabelodssalget.

Skal din klub have samme mulighed? Så klik her for at deltage i diabetesforeningens skrabelodssalg 

Hun fortæller, at den stærke klubånd betød, at på sidste dag med salget mødtes alle og solgte i samlet flok resten af lodderne. Bagefter blev spillere, der havde hjulpet hinanden til at få særligt gode oplevelser med salget, belønnet for sammenholdet og venskaberne med gavekort til is og sponsorgaver som greb og svedbånd.

– For en af drengene havde det været grænseoverskridende i starten at ringe på døren hos fremmede. Men fordi hans storebror havde haft gode oplevelser, gik de sammen, og så kom han ud over det. Og fire af de andre drenge havde stået foran MENY og solgt 120 lodder på to timer, mens de havde en fest, fortæller Trine Andersson.

Læs også: Tjen penge til klubkassen ved landsdækkende skrabelotteri

I alt solgte spillerne mere end 1600 lodder. Samtidig med deres store indtjening, støttede de diabetessagen med over 26.000 kr. At gøre en forskel for mennesker med diabetes giver mening, siger Trine Andersson:

– Jeg er glad for, at vi kan vise klubberne i vores omegn, at vores salg af skrabelodder har været en god succes. Og at de også kan tjene penge på den måde og støtte en god sag. Især i vores område laver de unge ikke arbejde til gavn for andre, sådan som vi ofte gjorde, da jeg var barn. Og det er vigtige erfaringer og oplevelser at give videre til vores børn og unge.Tags: , ,
Kategori: , , ,