Tore Vilhelmsen - Hovedbestyrelse - Formand -
Badminton Danmark

Nyt fra hovedbestyrelsen: Ny strategi for badminton i Danmark skal laves via inddragelse og dialog

January 21, 2022 14:00 Skrevet af

Badminton Danmarks formand, Tore Vilhelmsen, præsenterer i denne udgave af ‘Nyt fra hovedbestyrelsen’, at Badminton Danmark vil påbegynde en ny proces for at styrke hovedbestyrelsen strategiske arbejde. Læs her hvordan det helt konkret tænkes at løbe af stablen – allerede fra næste weekend. God fornøjelse.

 

Badmintonsporten står på mange områder rigtig godt. Men på andre områder er vi udfordret. Meget af dette ved vi godt.

Men hvordan vil vi arbejde med disse udfordringer. Hvordan vil vi tage hånd om de udfordringer, som vi står overfor og samtidig sikre det fortsatte fokus på alt det, som fungerer? Hvilken retning vil vi? Med en ny strategi for badminton i Danmark vil vi sikre det rette fokus og den rigtige retning.

Noget af det vigtigste for hovedbestyrelsen har været, at vi igennem hele forløbet med fastlæggelse af en ny strategi tænker så mange interessenter ind som muligt. Folk med forskellige erfaringer, indsigt og kompetencer.

Læs også: Nyt fra hovedbestyrelsen: I 2022 vil Badminton Danmark arbejde strategisk for at styrke klubbernes økonomi

For der sidder med garanti nogle udenfor hovedbestyrelsen, som kan byde ind med brugbare og konkrete forslag. Og her tænkes reel involvering fra starten. Som hovedbestyrelse har vi nogle tanker og visioner. Men vi har brug for input og samspil fra mange flere end bare os. Her tænkes der blandt andet på input fra DGI, kredse, trænere, spillere med flere.

Det er derfor helt bevidst, at vi har besluttet en meget grundig proces omkring udarbejdelse af en ny strategi. Der vil blandt andet blive afholdt workshops, hvor forskellige emner/strategispor vil skulle diskuteres, der vil blive nedsat arbejdsgrupper, som skal arbejde med de forskellige områder, og der vil være forskellige muligheder for dialog med videre.

Alt sammen for at sikre, at vi ender ud med en strategi, der sætter den rigtige retning for de næste års arbejde og fokusområder for badminton i Danmark og med så stor ejerskabsfornemmelse som muligt.

Læs også: Opdateret: Covid-19: Myndighedernes opdaterede restriktioner og anbefalinger til og med 31. januar

I weekenden den 29.-30. januar afholder vi, hvad man populært vil kalde for et ”kick-off” døgnseminar for hovedbestyrelsen og ledergruppen i Badminton Danmark. Her vil vi drøfte en masse indledende og så småt spore os ind på, hvilke områder, som kunne være interessante at arbejde med. Men herefter kommer der løbende frem mod sommer til at foregå forskellige ting, som alle vil involvere forskellige interessenter.

På vegne af hovedbestyrelsen.

Tore Vilhelmsen, formand Badminton DanmarkTags: ,
Kategori: , , ,