Badmintonphoto

Astrup og Skaarup møder tredobbelte verdensmestre i All England-kvartfinalen

March 18, 2022 11:00 Skrevet af

Anden runde ved Super 1000-turneringen All England bød på to danske sejre og tre nederlag. Læs cheflandstræner Kenneth Jonassens vurdering af torsdagens kampe.

 

Statistikken taler imod Kim Astrup og Anders Skaarup forud for deres anden All England-kvartfinale i karrieren.

Modstanderne er de andenseedede Muhammad Ahsan og Hendra Setiawan, som har vundet alle fem indbyrdes opgør mellem de to par.

Læs også: Billetsalget til DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR er skudt i gang

Desuden har indoneserne vundet verdensmesterskabet i 2013, 2015 og 2019 samt All England i 2014 og 2019.

Derfor er cheflandstræner Kenneth Jonassen heller ikke i tvivl om, det bliver en svær kamp mod de rutinerede indonesere.

– De har tendens til at få folk til at miste disciplinen, fordi de spiller med så god kvalitet. Det er nok ikke tempoet eller det fysiske, der bliver problemet for Kim og Anders. Det bliver alt andet at kunne håndtere de første fire til seks berøringer i hver duel. Der skal de være rigtig skarpe, siger Jonassen.

Cheflandstræneren var dog meget imponeret over det, han så fra Astrup og Skaarup i andenrundekampen mod japanerne Matsui og Takeuchi, som blev slået med 21-12, 21-7.

– De leverede på den højeste hylde. De styrede forholdene i hallen helt exceptionelt. Jeg vil næsten tillade mig at sige, de udraderede deres japanske modstandere, så det var en flot præstation.

Læs også: – Kan man præstere godt ved All England, hører man hjemme blandt de bedste, siger Jonassen

En anden, der også spillede sig videre, var topseedede Viktor Axelsen, som slog Mark Caljouw med 21-14, 21-13. All England-vinderen fra 2020 står i kvartfinalen over for femteseedede Anthony Ginting.

Desværre fik vi ikke flere danskere med til fredagens kvartfinaler. Herunder kan du læse Kenneth Jonassens tanker om de tre danske nederlag, der kom torsdag i anden runde.

 

Anders Antonsen (3. seedet) – Lakshya Sen: 16-21, 18-21

– Anders havde ikke sin bedste dag, og han blev rigtig godt udfordret af Lakshya Sen, som havde godt fat i Anders. Der var nogle enkelte momenter, hvor Anders fik sat sit spil rigtig godt op, og så lykkedes det også at score en serie af point midtvejs i andet sæt. Men han kunne ikke helt få de sidste procenter over på sin halvdel, og så løb Lakshya med den til sidst.

 

Julie Dawall – Chen Yufei (3. seedet): 10-21, 12-21

– Det var som forventet en lidt for stor mundfuld, men jeg håber virkelig for Julie, hun tager meget med fra den kamp og denne turnering, således det inspirerer hende til at lægge ovenpå. Chen Yufei spillede rigtig skarpt og gav ingen point væk. I starten af begge sæt spillede hun mere eller mindre fejlfrit.

Læs også: Magelund medvirker i ny udgave af ‘Spørg mig om alt’

Amalie Magelund/Mathias Thyrri – Dechapol/Sapsiree (1. seedet): 11-21, 13-21

– Thailænderne er det mest formstærke mixeddoublepar de sidste 3-4 måneder, og de viste bare, at de var et niveau over og lagde et konstant pres. Med det samme vi ikke eksekverede, bevægede os og spillede med den rette kvalitet, var vi chanceløse. Jeg synes egentlig, vi prøvede med alt, hvad der var, men der var lige nogle forskelle, når vi ikke kunne lægge mere pres, og thailænderne så ret skræmmende ud, siger Kenneth Jonassen.

 

Fredagens kvartfinaler kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 11.Tags: , , , , , , , ,
Kategori: , , ,