Foto: Badminton Danmark

Manden bag de danske stjerners fysik forklarer vigtigheden af fysisk træning i badminton

March 29, 2022 09:21 Skrevet af

Mads Brink Hansen sørger for, at de danske landsholdsspillere i badminton får opbygget en god fysik. Det fortæller han mere om i den seneste podcastepisode, hvor også han giver sit bud på tre øvelser, der bør indgå i træningsrutinen.

 

’Styrke-Mads’ bliver han kaldt af de danske landsholdsspillere i badminton.

Det var oprindeligt Jan Ø. Jørgensen, der startede med at bruge det kælenavn til fysisk træner hos Team Danmark Mads Brink Hansen.

Læs også: Frank Hvam i ny podcast-episode: Badminton er en fuldstændig fantastisk sport

For som kælenavnet antyder, hjælper Mads Brink Hansen med at udarbejde træningsprogrammer, så der blandt andet kan bygges styrke på badmintonspillernes kroppe.

Han medvirker i Badminton Danmarks seneste podcastepisode, hvor han snakker om vigtigheden ved at kombinere badmintontræningen med fysisk træning, som indebærer styrke, cardio og mobilitet.

– Det kan være det, der gør, man kan tåle den mængde badmintontræning, der skal til, for at blive en dygtig badmintonspiller. Der er ingen tvivl om, at hvis man lavede endnu mere fysisk træning og endnu mindre badmintontræning, så ville vi ikke få bedre badmintonspillere. Så det handler om, at dine fysiske evner ikke må være det, der begrænser dig. Hverken i træningen eller i en konkurrencesituation. Det er målsætningen, forklarer han.

Læs også: Ny Badminton Danmark Podcast-episode: – Det var en drøm, der gik i opfyldelse

I podcastepisoden fortæller han også, at han vil anbefale squat/benpres, dødløft og etbensøvelse med vægt som tre øvelser, der bør indgå i sin fysiske træningsrutine som badmintonspiller.

Hør mere om det i episoden, som du kan lytte til herunder.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , ,
Kategori: , , ,