Peter Arvedsen - Badminton Danmarks Talentpris - 2020 - Lyngby Badmintonklub - Nominering
Peter Arvedsen

Tredje nominerede til Badminton Danmarks Talentpris: Peter Arvedsen

April 1, 2022 08:00 Skrevet af

For femte gang er Peter ’Arved’ Arvedsen nomineret til Badminton Danmarks Talentpris. – Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor fedt det er stå med unge mennesker og prøve at guide dem og give dem noget erfaring som menneske og som badmintonspiller, siger han.

 

En erfaren herre runder nomineringsfeltet af til Badminton Danmarks Talentpris 2022.

Peter Arvedsen, cheftræner for Lyngby Badminton Klubs ungdomsafdeling, er den tredje og sidste nominerede i år. Det er femte gang, han er nomineret, men fornøjelsen er fortsat stor.

– Det er en stor ære. Man er et skarn, hvis man ikke synes, det er en ære, at en gruppe mennesker har valgt, man skal stå på en liste over nominerede, siger han.

Læs også: Anden nominerede til Badminton Danmarks Talentpris: Tanja Berg

’Arved’, som han bliver kaldt, er blandt andet nomineret for sin store og vedvarende indsats for talentudviklingen i Lyngby Badminton Klub. Det indebærer alt fra at stå nede på halgulvet til at lægge klubbens strategi for talentarbejdet.

Selv er han ikke meget for at tage æren alene for det store arbejde.

– For det første er jeg træner sammen med Lars Klintrup (cheftræner for seniorafdelingen). Vi var trænere sammen i Skovshoved og rykkede til Lyngby. Så der er et godt samarbejde mellem ham jeg. Desuden har klubben også lyttet til mig. Hans Henrik Eigtved (bestyrelsesmedlem) har givet mig plads til at gøre de ting, vi har følt i trænerteamet, som har givet bonus.

– Det er vigtigt for mig at se, jeg udvikler ikke nogen spillere alene. Jeg kan bidrage og hjælpe til med noget, mens andre kan bidrage med noget andet. Så vi har et team, der arbejder godt sammen.

Læs også: Første nominerede til Badminton Danmarks Talentpris: Peter Mouritsen

Peter Arvedsen har også prøvet kræfter med andet end talentudviklingen, men han er med årene kommet frem til, at det er de unge spillere, han brænder mest for.

– Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor fedt det er stå med unge mennesker og prøve at guide dem og give dem noget erfaring som menneske og som badmintonspiller. Det er en anden form for kommunikation, man har med unge mennesker, og det giver stor selvtilfredsstillelse at give dem nogle redskaber, de kan tage med ud i livet, siger Peter Arvedsen.

Klik her for at læse mere om Badminton Danmarks Talentpris og om kriterierne bag

Badminton Danmarks Talentpris 2022 uddeles lørdag i forbindelse med VICTOR UDM i Brøndby.

Formålet med Badminton Danmarks Talentpris er at sætte fokus på og anerkende det store talentarbejde, der bliver gjort i dansk badminton – for der er mange, som giver en uvurderlig indsats for vores sport.

 

Tidligere vindere af Badminton Danmarks Talentpris

2021 – Thomas Nielsen, abc Aalborg

2020 – Jakob Poulsen, Solrød Strand Badmintonklub

2019 – Lennart Engler, Odense BK

2018 – Michael Kjeldsen, Højbjerg Badmintonklub

2017 – Steen Thomsen og Peter Nedergaard, Kolding BK

2016 – Preben Nørgaard, Solrød Strand BadmintonklubTags: , , ,
Kategori: , , , , ,