Emil Lyders, Badminton Danmark

Få økonomisk støtte helt gratis til dit lokale projekt i klubben

juni 23, 2022 08:00 Skrevet af

Et nyt crowdfunding-projekt med navnet Sportsfunding er sat i luften til at hjælpe klubber inden for eksempelvis badminton med at få samlet penge ind til projekter.

 

Står du og mangler et økonomisk tilskud til, at et projekt i din klub eller forening kan realiseres, så er der gode nyheder at hente.

Virksomheden Smallbrooks har lanceret platformen Sportsfunding, der fungerer som crowdfunding men med fokus på specifikke sportsforbund – herunder badminton.

Læs også: Nu kan du søge om økonomiske midler i Badminton Danmarks breddeudviklingsfond

Det vil sige, at personer har mulighed for at give økonomiske bidrag, hvis din klub eksempelvis gerne vil samle penge til en træningslejr eller bede om tilskud til nye net og bolde. Det hele foregår gratis for din klub. Se flere eksempler her, hvor du også kan få et grafisk indblik i, hvordan det helt konkret kommer til at se ud på sportsfunding.dk.

Der skal i alt vælges tre badmintonrelaterede projekter til denne crowdfunding. Erfaring viser, at crowdfunding især fungerer, hvis bidragsyderen får noget igen for sin donation i form af en slags belønning. Eksempelvis at blive inviteret ud i hallen for at se de nye net, klubben har modtaget.

Læs også: Tre år mere: Badminton Danmark og Danisa forlænger samarbejdet

Lyder Sportsfunding interessant for dig, så skynd dig at udfylde denne projektformular senest 27. juni.

Hvis du har tænkt dig at oprette et projekt, du gerne vil have tilskud til, skal du have mulighed for at deltage i to online workshops over sommeren af samlet to timer.

Det drejer sig om følgende dage:

  • Workshop 1: Vælg mellem 29. juni kl. 9-10 eller 30. juni kl. 20-21
  • Workshop 2: Vælg mellem 13. juli kl. 9-10 eller 21. juli kl. 20-21

På de to workshops vil Smallbrooks blandt andet give praktiske oplysninger om, hvordan projektet sættes i værk, så det kan blive markedsført og synliggjort over for potentielle bidragsydere.

Har du uddybende spørgsmål inden de to workshops afholdes, er der mulighed for at kontakte Camilla Bidstrup på cabi@badminton.dk.Tags: , , ,
Kategori: , , , ,