Badminton Danmarks podcast har rundet 100 episoder, og derfor udlodder vi en signeret landsholdstrøje med alle VM-spillernes autografer på. Hør, hvordan du deltager, i den seneste podcastepisode, hvor du også kan lytte til Kenneth Jonassens tanker om VM-træningen.

  

Vil du se verdens bedste badmintonspillere i aktion? Så klik her og køb billet til DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien

Om få dage rejser de danske VM-spillere af sted til Tokyo. Det markerer samtidig slutningen på fem uger med hård træning i Brøndby Hallen, hvor spillerne er blevet udfordret både fysisk og mentalt.

Læs også: VM-lodtrækningen er landet: – Nu kan vi stille skarpt på, hvad der venter

Det fortæller cheflandstræner Kenneth Jonassen om i den seneste episode af Badminton Danmarks podcast, hvor han varmer op til det kommende individuelle VM, der begynder 22. august.

– Udgangspunktet er, at træningsvolumen i de første uger er ret høj. I Danmark træner vi altid med høj kvalitet og højintenst, men så doserer vi det løbende, og jo tættere vi kommer på afrejse, jo mere spil bliver der også involveret. Forhåbentlig får man samlet puslespillet helt rigtigt, siger Jonassen og snakker om den svære balance det er at balancere træningerne.

– Vi skal lægge og arbejde med grænseværdierne, men vi skal ikke træde over for mange gange, og hvis vi gør, så skal det være i starten, fordi der så kan komme styr på eventuelle skader.

Har I så overskredet grænserne?

– Der er nok nogle, der synes, vi har presset dem til grænsen, og det er præcis sådan, det skal være, lyder det fra cheflandstræneren.

Læs også: Thomas Stavngaard skal coache Axelsen til VM

Det var Badminton Danmarks podcastepisode nummer 100, og derfor udlodder vi en landsholdstrøje med alle spillernes autografer på.

For at deltage i konkurrencen skal du i en mail skrive dit navn, og hvilken størrelse du skal bruge tøjet i. Mailen sender du til sath@badminton.dk, og så vil der blive trukket lod 22. august om vinderen. Hør mere om konkurrencen i slutningen af podcastepisoden med Kenneth Jonassen.

 

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.

Næste år spilles VM i Royal Arena, København, og du kan inden længe købe billetter til det første individuelle verdensmesterskab i Danmark siden 2014.

Det sker først i uge 42, hvor det fysiske billetsalg begynder ved DENMARK OPEN presented by VICTOR. Fra 1. november kan du sikre dig billetter via ticketmaster.dk.

Følg med her på badminton.dk, denmark2023.dk og vores sociale medier for at få den seneste information om billetsalget til VM 2023 i Danmark.