Fire hold kæmper for at udbygge deres ubesejrede stime, mens fire andre hold jagter sæsonens første sejr i Badmintonligaen.

 

Nummer ét og to i Badmintonligaen tørner sammen tirsdag aften.

Både Skovshoved og Solrød Strand har vundet deres to første kampe i sæsonen, og der er derfor lagt op til et spændende opgør, når topholdet Solrød Strand gæster Skovshoved.

Sidste sæson vandt Skovshoved på udebane med 7-2, så der er revanche at hente for Solrød Strand.

Læs også: Fire hold er ubesejret efter anden runde af Badmintonligaen

Seks kilometer vest fra topopgøret tager Gentofte imod oprykkerne KMB2010. Her kommer holdene ind med det omvendte scenarie, da begge har deres første sejr til gode. Mens bundholdet KMB2010 har lidt store nederlag i de to første runder, har Gentofte været tættere på en sejr. Særligt i første spillerunde hvor de tabte 4-5 på udebane til de forsvarende mestre, Vendsyssel.

Netop Vendsyssel har hjemmebanefordelen tirsdag, når de møder Team Skælskør-Slagelse. Vendsyssel ligger på tredjepladsen i ligaen med sejre i begge sine kampe, mens Team Skælskør-Slagelse på femtepladsen hentede deres hidtil eneste sejr over KMB2010 på 7-2 i første spillerunde. Tirsdag aften spilles kampen i Hjørring, hvilket er første gang i VEB’s historie, at de spiller en hjemmekamp uden for Frederikshavn Kommune.

Tredje runde byder også på et lokalopgør. De to Aarhus-klubber i ligaen, Højbjerg/Via Biler og Aarhus AB, mødes i NES Arena. Sidste sæsons sølvvindere har vundet begge sine kampe i år, mens Aarhus AB kæmper for at få den første sejr på kontoen. De var dog yderst tæt på i sidste runde mod Værløse, som vandt opgøret 5-4.

Læs også: Grand Prix Circuit i Skovshoved blev favoritternes fest: – Det betyder lidt ekstra at gøre gavn af hjemmebanen

Sidste kamp i runden er Værløse mod Odense OBK. Fynboerne ligger på niendepladsen og har endnu ikke sejret. De kan måske tage selvtillid med på turen til Værløse, hvis de kigger på klubbernes opgør sidste sæson. Her vandt Odense OBK 5-4.

 

Herunder kan du få et overblik over programmet for tredje runde af Badmintonligaen 2022/2023:

  • 18.30: Gentofte vs KMB2010
  • 18.30: Højbjerg/Via Biler vs Aarhus AB
  • 18.30: Skovshoved vs Solrød Strand
  • 19.00: Værløse vs Odense OBK
  • 19.00: Vendsyssel vs Team Skælskør-Slagelse

 

Fjerde runde af Badmintonligaen spilles torsdag aften.