Foto: Allan Høgholm

Skovshoved holder førstepladsen, mens Odense OBK var tæt på overraskelsen

November 22, 2022 22:11 Skrevet af

Højbjerg/ViaBiler gik ind til årets sidste holdkamp som eneste ubesejrede hold i Badmintonligaen, men det udfordrede bundholdet fra Odense OBK. Samtidigt holdt Skovshoved fast i førstepladsen, mens KMB2010 stadig isoleres bagerst i tabellen.

 

Oprykkerne fra KMB2010 slutter badmintonåret 2022 af med endnu et nederlag, mens Skovshoved som minimum holder fast i førstepladsen indtil næste runde af Badmintonligaen.

Ligaens førehold var bedst i syv kampe, men KMB2010 kan dog alligevel bryste sig af at være stærkere end Skovshoved i herresingle. Joran Kweekel slår Mads Christophersen i tre sæt, mens Patrick Seitzberg Abildgaard først ramte de 21 point i to sæt.

Læs også: SLT indfører tre ekstra træningspas for landsholdsspillerne

Langt større spænding var der i OBK-hallen på Fyn, da sidste års titelaspiranter fra Højbjerg/ViaBiler overraskende fik problemer mod bundholdet Odense OBK.

Fynboerne rejste sig nemlig i stor stil efter sidste uges nedtur mod Vendsyssel, mens Højbjerg var tæt på at lide sæsonens første nederlag. Da holdene havde vundet en kamp hver i alle kategorier, var det således damedoublen mellem Maiken Fruergaard Sørensen/Emilia Nesic og Selena Piek/Amalie Schulz Terp-Nielsen, der skulle afgøre, hvem der skulle vinde holdkampen.

I tre sæt vinder pigerne fra Højbjerg/ViaBiler med 18-21, 21-15, 21-18, og dermed holder de fast i titlen som ubesejret året ud, mens Odense OBK skuffede efter den dramatiske kamp forbliver på tabellens næstsidste placering.

Få overblik over stillingen i Badmintonligaen her

I forrige runde af Badmintonligaen kunne Aarhus AB endelig tage sæsonens første sejr, og i mødet med Gentofte skulle de to hold duellerer om sæsonens blot anden sejr. Trods at alle kampe blev afgjort i to sæt, så blev det alligevel spændende, da Aarhus AB sejrede på hjemmebane med 5-4 over gæsterne.

Værløse tabte stort til Team Skælskør-Slagese, der er en af de direkte konkurrenter til kampen om at komme i top-4. I en tæt liga tager TSS derfor et vigtigt skridt mod at blive en del af toppen.

To af aftenens syv sejre til hjemmeholdet blev hentet i herresingle, hvor både Mark Caljouw og Felix Burestedt var overlegne mod Værløse. Også i herredouble var der lutter sejre, hvor Værløses Ditlev Jæger Holm/Christopher Vittoriani trak sig før andet sæt blev spillet.

Læs også: Badmintonligaen: Skovshoved klatrer op på førstepladsen, mens Aarhus AB vinder bundopgøret

Dog var sejrssødmen hos TSS knap så stor, da Vendsyssel og Solrød Strand spiller 7-2. Det betyder nemlig, at sidste års mestre fra Vendsyssel sammen med aftenens duellant fra Solrød Strand begge lægger sig ind i top-4 i året sidste runde af Badmintonligaen.

Udeholdet fra Nordjylland dominerede de fire kampe i herresingle og herredouble, mens Solrød Strand kun kom på tavlen i anden mixeddouble med Jesper Toft/Clara Graversen og i damedouble med Alexandra Bøje/Clara Graversen.

Dermed indtager Vendsyssel ligaens tredje plads ved årsskiftet lige for snuden af Solrød Strand.

Klik her og få overblik over alle kampene i Badmintonligaen

Her kan du se resultaterne fra 7. runde:

  • Odense OBK – Højbjerg/Via Biler: 4-5
  • Team Skælskør-Slagelse – Værløse: 7-2
  • Aarhus AB – Gentofte: 5-4
  • KMB2010 – Skovshoved: 2-7
  • Solrød Strand – Vendsyssel:
  1. runde af Badmintonligaen spilles tirsdag 21. februar.


Tags: , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,