Tre af opgørene, der bliver spillet tirsdag aften i Badmintonligaen, er mellem klubber, der ligger side om side i tabellen.

 

De to bundhold i Badmintonligaen kommer på meget svære opgaver i 7. runde af Badmintonligaen.

Oprykkerne KMB2010, som ligger sidst og er det eneste hold uden en sejr, tager hjemme imod Skovshoved, som omvendt overtog førstepladsen efter sidste runde. KMB2010 tabte i sidste runde bundkampen til Aarhus AB med 2-7, mens Skovshoved vandt med samme cifre hjemme mod Værløse.

Læs også: Badmintonligaen: Skovshoved klatrer op på førstepladsen, mens Aarhus AB vinder bundopgøret

Meget bedre chancer har Odense OBK formentlig ikke i deres holdkamp. I seneste kamp fik de stryg af Vendsyssel med 0-9. Tirsdag tager fynboerne imod Højbjerg/Via Biler, som ganske vist mistede førstepladsen til Skovshoved, men de er fortsat det eneste hold, som har vundet alle sine kampe. Sidste sæson tog Højbjerg/Via Biler også en sikker sejr på 6-3 over Odense OBK.

Et af de hold, som tog et skridt væk fra bunden i sidste runde, var Aarhus AB. De fik sæsonens første sejr, da de hjemme vandt sikkert over KMB2010. Sejren betød, at aarhusianerne rykkede op på ottendepladsen. En plads over dem ligger Gentofte, som er tirsdagens modstander. De har ligesom Aarhus AB også kun en enkelt sejr for sæsonen og forsøger at komme tilbage på sejrssporet. Det kan meget vel blive mod Aarhus AB, da Gentofte blot kan kigge på det indbyrdes opgør fra sidste sæson, som de vandt med 5-4.

Netop 5-4 er nogle cifre, som Team Skælskør-Slagelse (TSS) efterhånden kender rigtig godt. Deres seneste fire kampe har været med de tal – hvor tre af dem har været sejre. TSS har også udviklet sig til at være lidt af en favoritdræber. For de tre seneste sejre er faldet mod klubber, som har ligget over TSS i tabellen. Først gik det ud over Vendsyssel, så Skovshoved og i seneste kamp Solrød Strand. Det har resulteret i en femteplads til TSS, og tirsdag møder de holdet, der ligger lige under dem i tabellen. Værløse kæmper ligesom TSS for at komme med ind i top-4, som giver adgang til Final 4 til foråret. Det kræver formentlig, at de kommer tilbage på sejrssporet efter et nederlag i sidste runde hjemme mod Skovshoved.

Læs også: SLT indfører tre ekstra træningspas for landsholdsspillerne

To af de hold, som ligger i top-4, er Solrød Strand og Vendsyssel. De forsvarende mestre kommer til Sjælland med masser af selvtillid efter sejren på 9-0 i seneste runde mod Odense OBK. Solrød Strand tabte omvendt til Team Skælskør-Slagelse, men de kan glæde sig over, at de er ubesejrede i denne sæson på hjemmebane. De to hold ligger helt lige i tabellen med 48 point og kæmper for at hænge på Højbjerg/Via Biler og Skovshoved, som har slået et lille hul i tabellen ned til tredjepladsen.

 

Sådan ser 7. runde i Badmintonligaen ud:

  • 18.30: Odense OBK – Højbjerg/Via Biler
  • 18.30: Team Skælskør-Slagelse – Værløse
  • 18.30: Aarhus AB – Gentofte
  • 19.00: KMB2010 – Skovshoved
  • 19.00: Solrød Strand – Vendsyssel

 

  1. runde af Badmintonligaen spilles tirsdag 21. februar.