Mathias Christiansen - Sara Thygesen - DM 2017
Badminton Danmark

Skader sætter tidligere mestre sammen til VICTOR DM 2023

February 7, 2023 15:15 Skrevet af

Alexandra Bøje og Lasse Mølhede må på grund af skader melde fra til VICTOR DM 2023. Deres respektive doublemakkere har dog stadig chancen for at blive danmarksmestre, da de har fået tildelt en ny konstellation til mesterskabet. En af de nye konstellationer har endda vundet DM før.

 

VICTOR DM 2023 bliver desværre ramt af afbud fra to seedede spillere. Det drejer sig om Alexandra Bøje, der sammen med sin makker Mathias Christiansen er førsteseedet i mixeddouble, og Lasse Mølhede, der er andetseedet ved mesterskabet sammen med Jeppe Bay.

Alexandra Bøje har pådraget sig en skade i hoften og hoftebøjeren, mens Lasse Mølhede har knæproblemer.

Heldigvis kommer deres doublemakkere stadig på banen i Blue Water Arena ved VICTOR DM 2023.

Klik her for at købe din billet til VICTOR DM 2022

Badminton Danmarks sportslige ledelse har nemlig i samråd med spillerne besluttet at sætte Mathias Christiansen sammen med Sara Thygesen og Jeppe Bay sammen med Rasmus Prasz Espersen til dette danmarksmesterskab.

Det betyder, at Mathias Christiansen/Sara Thygesen får mulighed for at vinde deres anden guldmedalje ved DM, eftersom de blev danmarksmestre sammen i 2017. De to har også vundet Dutch Open 2016 og Irish Open 2016, ligesom de har spillet flere landskampe sammen for Danmark.

– Det er ærgerligt, at Alexandra og jeg misser DM sammen, men vi er også afklaret med, at det ikke kan være anderledes, og at Alexandras hofte har brug for ro og genoptræning. Men det er ærgerligt, fordi man altid gerne vil spille med sin normale makker. Når det så er sagt, har jeg det super fint med, at jeg skal spille sammen med Sara. Vi har jo tidligere spillet sammen i et års tid, så jeg glæder mig og håber, at vi kan få det til at hænge sammen mod de mange gode mixeddoublepar, der er med, siger Mathias Christiansen.

Sara Thygesen skal til VICTOR DM 2023 også forsøge at generobre tronen i damedouble sammen med Maiken Fruergaard.

Læs også: VICTOR DM 2023 venter – sådan kan du følge med

I herredoublekategorien får Jeppe Bay tildelt Gentofte-spilleren Rasmus Prasz Espersen. 21-årige Espersen er tidligere ungdomsdanmarksmester i herredouble og har ikke tidligere spillet sammen med Jeppe Bay.

De nye makkerskaber får ikke betydning for seedningerne i de to kategorier.

Steve Olesen/Alexander Bond samt Anna Ryberg har også meldt afbud i henholdsvis herreodouble og damesingle.

VICTOR DM afholdes i Esbjerg den 8.-11. februar, og der er stadig ledige billetter til årets danmarksmesterskaber. Billetter kan købes på ticketmaster.dk eller i døren i Blue Water Dokken, Gammel Vardevej 82, 6700 Esbjerg, Denmark.

Har du ikke mulighed for selv at overvære kampene i hallen, så kan du følge med hjemmefra. TV2 SPORT og TV2 PLAY sender direkte fra semifinaler og finaler til VICTOR DM 2023, der spilles fredag og lørdag.

Turneringens første to dage livestreames på Badminton Danmarks Youtube-kanal og på Badmintonlife.dk.

Vil du have overblik over, hvornår de forskellige spillere skal på banen, og hvordan de er seedet til VICTOR DM, kan du se det på dette link.

Læs også: Programmet til VICTOR DM 2023 er offentliggjort

Desuden vil Badminton Danmark dække mesterskaberne på vores sociale medieplatforme: FacebookInstagramTwitter og selvfølgelig her på badminton.dk.

Her kan du se frem til spændende interviews og komme helt tæt på spillerne gennem stories, artikler om de forestående vindere og meget mere.

Vi glæder os til at se dig til en masse fantastisk fjer til VICTOR DM i Esbjerg.Tags: , , , , ,
Kategori: , , ,