Tidligere chefkok på Michelin-restauranten Kokkeriet Lasse Askov står klar til at byde VVIP-gæsterne ved VM i Royal Arena velkommen, og du kan stadig nå at sikre dig en eksklusiv madoplevelse.

Den står på hummer, caviar og Bourgogne med en snert at fjerbold, når den 42-årige internationale kok Lasse Askov og hans team gør VVIP-gæsterne kampklar til VM i Royal Arena. For Lasse Askov er det vigtigt, at gæsterne går fra eventet med en helhedsoplevelse.

– Jeg er blevet nødt til at indse, at jeg er sekundær i den her situation. Gæsterne kommer for badmintonens skyld, og min fornemmeste opgave bliver at få dem til at gå der fra med en helhedsoplevelse. Vi prøver madmæssigt at lave nogle små links, så du ikke bare får en hummer, men vi prøver at inkorporere en fjer og sådan lidt forskelligt, så vi tolker lidt på sporten. Du kommer ikke til at kunne sidde, hvor som helst og få den her oplevelse, vi skræddersyer nemlig det hele til eventet.

Klik her for at se priser, menu, og hvilke sæder du får som VVIP

Lasse Askov har været selvstændig de sidste 15 år og står blandt andet bag konceptet I´m A Kombo, som specialiserer sig i eksklusive madoplevelser, maddesign og privat servering. Det er netop maddesign og -oplevelser som Lasse vil have fokus på, når han går til VM-opgaven.

– Jeg synes mad og arrangement skal passe meget sammen, sådan så man ikke tager fokus fra det ene eller det andet. Vi kommer ikke til at fortælle lange historier om, hvor råvarerne kommer fra, for vi vil ikke forstyrre, da vi godt ved, at gæsterne laver nogle andre ting. Så de skal selvfølgelig have noget at spise, men vi kommer til at underspille os selv lidt, så det ledsager sporten uden, at det forstyrrer for meget. Det må nemlig ikke spænde ben for hinanden.

– Menuen er lavet som en eksklusiv menu til et eksklusivt arrangement. Så nogle er heldige at få en billet til at se kampene, hvor andre køber ind i en større oplevelse, som også skal være let at afkode. Menuen skal ikke være for outreret, så når vi iscenesætter det på dagen, så kommer der nogle små tvists, hvor vi arbejder mere med det konceptuelle og referencer fra sporten, fortæller Lasse Askov.

Læs også: Har købt VVIP-billetter til kammeraterne: – En fed pakke, der er lavet

Det bliver ikke kun en førstegangsoplevelse for gæsterne, men også Lasse Askov selv, der ikke har forsøgt sig med kombinationen af mad og sport et utal af gange før VM til august. Men det er en udfordring som chefkokken ser frem til.

– Jeg glæder mig helt vildt. Det der med at skulle lave noget til en ramme og skræddersy det til eventet, det synes jeg er spændende. Der vil være logistiske udfordringer, der kommer med det, da det er ikke en restaurant, vi serverer til, men at gæsterne rent faktisk sidder nede ved banen. Det bliver nogle fede udfordringer, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Lasse Askov og hans team vil være klar til at give gæsterne den ultimative VM-oplevelse fra torsdag den 24. august og til og med finalerne søndag den 27. august.