Foto: Allan Høgholm

Kim Hansen modtager BWF Meritorious Service Award

September 1, 2023 13:00 Skrevet af

Senere i år har Kim Hansen 25-års jubilæum i Badminton Danmark.

 

Det var ikke kun spillerne, som fik overrakt noget værdifuldt på finaledagen ved VM. Også Badminton Danmarks Kim Hansen modtog en pris søndag i Royal Arena.

Klik her for at se oversigten over diverse hæderspriser, som danske badmintonpersonligheder har modtaget

Han modtog BWF Meritorious Service Award, som er et hæderstegn for lang og tjenstfuld service for badminton.

– Det er vildt og noget særligt at modtage den pris. Især på en finaledag ved VM, hvor det hele kulminerer. Det betyder rigtig meget at blive anerkendt og værdsat, og jeg tror, det har hjulpet mig rigtig meget, at jeg udover mange år i Badminton Danmark også har været frivillig klubleder, siger Kim Hansen om prisen.

Kim Hansen begyndte på Badminton Danmarks kontor i efteråret 1998 og har dermed 25-års jubilæum senere i år. I nomineringen til prisen står der:

– Kim har været en uundværlig kraft, der har tjent Badminton Danmarks klubber og medlemmer og var en integreret del af Badminton Danmarks hold i 25 år – en ekstraordinær præstation. Han har brugt sin ekspertise inden for turneringsplanlægning og -drift i mange større events og andre turneringer i Danmark gennem årene. Han er vellidt blandt danske klubhold og er en stor problemløser. Kim Hansens lange engagement i Badminton Danmark og for sporten viser hans passion for spillet, står der.

Læs også: Klavs Andreassen modtager stor BWF-pris

I sit daglige arbejde på kontoret i Brøndby er Kim Hansen blandt andet med til at hjælpe klubber med eventuelle spørgsmål via mail og telefonisk. Inden han fik jobbet i Badminton Danmark, var han formand i Vanløse Badminton Klub, hvor han også selv spillede.

Stort tillykke til Kim Hansen med hæderstegnet!Tags: , , ,
Kategori: , , ,