Mathias Christiansen lider stadig af springerknæ, og det i sådan et omfang, at han ikke kan spille VICTOR DM 2024 med sin faste makker Alexandra Bøje. Heldigvis er Bøje spilleklar, og hun deltager derfor til danmarksmesterskabet med en ny makker.

 

Køb billet til VICTOR DM 2024

Desværre er halvdelen af mixeddoublen med Mathias Christiansen/Alexandra Bøje for andet år i træk ukampdygtig til VICTOR DM, idet Mathias Christiansen, der siden november har været plaget af springerknæ, ikke er blevet sin skade kvit.

Sidste år var det Alexandra Bøje, som måtte melde afbud grundet en skade i hoften og hoftebøjeren, og det gjorde, at Mathias Christiansen stillede op med sin tidligere makker Sara Thygesen. De to endte i sidste ende med at kunne kalde sig danmarksmestre 2023.

Læs også: Se programmet for VICTOR DM 2024

I år er det så Alexandra Bøje, som er kampklar, og hun er i samråd med Badminton Danmarks sportslige ledelse blevet enig om at stille op til VICTOR DM 2024 med klubkammeraten fra Solrød Strand Marcus Rindshøj.

– Jeg havde jo selvfølgelig håbet på, at Mathias og jeg kunne stille op sammen og forhåbentlig vinde vores første danmarksmesterskab sammen. Men da det ikke kunne lade sig gøre, er jeg glad for, at Marcus er klar på at stille op sammen med mig, og så må vi se, hvad vi kan drive det til i Sønderborg, siger Alexandra Bøje.

Marcus Rindshøj blev i foråret 2023 et kendt navn i den danske sportsverden, da han opfandt en ny serv, som sidenhen blev forbudt af BWF.

Læs også: BWF forbyder ny serv opfundet af dansker

21-årige Marcus Rindshøj stiller også op i herredouble med Rasmus Prasz Espersen. De to vandt ungdomsdanmarksmesterskabet sammen i 2020.

Alexandra Bøje beholder sin seedning som nummer et i mixeddouble i den nye konstellation med Marcus Rindshøj.

Desværre må sidste års semifinalist Irina Andersen også melde afbud grundet en skade i knæet. Hun bliver erstattet i programmet af Cathrine Marie Wind, mens Julie Dawall Jakobsen overtager 3/4-seedningen.

I damedouble er Naja Abildgaard også blevet skadet. Marie Louise Steffensen overtager hendes plads i konstellationen med Sofie Selveig Hansen. I herresingle har Magnus Klinggard Andersen meldt afbud, og han erstattes af den tidligere U19-danmarksmester fra 2019 Jonas Jæger.

VICTOR DM afholdes i Sønderborg den 7.-10. februar.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk eller i døren i Sydjysk Sparekasse Skansen, Aabenraavej 25, 6400, Sønderborg.

Har du ikke mulighed for selv at overvære kampene i hallen, kan du følge med hjemmefra.

Turneringens første to dage livestreames på nemlig på matchi.tv.

TV2 SPORT og TV2 PLAY sender direkte fra semifinaler og finaler til VICTOR DM 2024, der spilles fredag og lørdag.

Vil du have overblik over, hvornår de forskellige spillere skal på banen, og hvordan de er seedet til VICTOR DM, kan du se det på dette link.

Desuden vil Badminton Danmark dække mesterskaberne på vores sociale medieplatforme: FacebookInstagram, TikTok, YoutubeX og selvfølgelig her på badminton.dk.

Her kan du se frem til spændende interviews og komme helt tæt på spillerne gennem stories, artikler om de forestående vindere og meget mere.