Efter tyve velspillede og intense kampe står tyve spillere og par klar til fredagens semifinaler ved VICTOR DM 2024.

 

Køb billet til VICTOR DM 2024

Sent torsdag eftermiddag blev dagens begivenheder skudt i gang med et brag af en kvartfinale mellem førsteseedede Marcus Rindshøj/Alexandra Bøje fra Solrød Strand og Odense OBKs landsholds-duo Christian Faust Kjær/Maiken Fruergaard. Efter to sæt avancerede Rindshøje/Bøje på fornem vis til semifinalerne med cifrene:21-12,21-19, efter at have været nede 3-11 ved ophold i andet sæt. I fredagens semifinale venter Rasmus Prasz Espersen/Amalie Cecilie Kudsk efter en sejr i tre velspillede sæt over 3/4-seedede Mads Vestergaard/Christine Busch.

Læs også:Christiansen skadet: Bøje med ny makker til VICTOR DM 2024

I damesingle-kategorien skulle vi ligeledes se årets førsteseed i aktion ved årets VICTOR DM. Landsholdsspiller og førsteseedede Mia Blichfeldt stod i kvartfinalen over for den tidligere klubkammerat Frederikke Moustgaard Lund fra Solrød Strand. Mia Blichfeldt efterlod ikke meget til tilfældighederne og spillede sig videre til semifinalerne i jagten på karrierens anden DM-titel i to overbevisende sæt. Blichfeldt slog Lund med cifrene: 21-11,21-10. I semifinalen venter Amalie Schulz fra Højbjerg , der slog Ann-Sofie Husher i tre sæt torsdag aften.

Klik her for det fulde overblik over lodtrækningen og torsdagens resultater

I herresingle-kategorien var der lagt i ovnen til et spændende og intenst opgør mellem sidste års finalist fra Skovshoved Mads Christophersen og en af gårsdagens store oplevelser Victor Kauffmann fra Gentofte. Christophersen har nok engang ambitioner om at gå hele vejen, og torsdag aften trådte han endnu et skridt tættere på det mål ved at slå Victor Kauffmann overbevisende i to sæt med cifrene: 21-10,21-17. I semifinalen møder Mads Christophersen landsholdskollegaen Magnus Johannesen fra Vendsyssel. Johannesen slog i kvartfinalerne Jonas Jæger ud i to sæt.

Klik her for at læse det store VICTOR DM 2024 magasin

Herredouble-kategorien bød som de andre fire kategorier velkommen til de seedede par. Et af de par var de unge stjernefrø Christian Faust Kjær/William Kryger Boe, som er seedet 3/4 ved årets VICTOR DM. De sidste to år har budt på kvartfinale exit til det unge Odense OBK par, men i år skulle der blive avancement for de to landsholdsspillere. I en sand magtdemonstration sendte Faust Kjær/Kryger Boe dagens modstander Lasse Ejstrup Brunse/Mads Muurholm Petersen ud i to sæt med cifrene:21-7,21-8. I morgen i semifinalerne venter andenseedede Mads Vestergaard/Daniel Lundgaard fra henholdsvis Højbjerg og Skovshoved, der slog Sebastian Bugtrup/Hans-Kristian Vittinghus fra Hvidovre ud i tre sæt.

Damedouble kategorien har de sidste år været domineret af de femdobbelte danmarksmestre Maiken Fruergaard/Sara Thygesen. Overfor den dygtige damedouble stod Anne-Sofie Nielsen/Mette Werge fra henholdsvis Lillerød og Hvidovre. Landsholdsspillerne fra Odense OBK var storfavoritter, og endte med at vinde i to sæt, dog faldt Nielsen/Werge ikke uden kamp, og Fruergaard/Thygesen avancerede med cifrene: 21-19,21-18. I morgen står Fruergaard/Thygesen over for holdkammeraterne fra Odense Emilia Nesic/Lærke Tolstrup Hvid, der sendte Gentofte duoen Sofie Karmann/Clara Løber ud i to sæt.

TV

TV 2 Sport og TV 2 Play sender live fra semifinaler og finaler, fredag og lørdag, den 9. og 10. februar.

Program

Onsdag den 7. februar, kl. 10.00-22.00

Torsdag den 8. februar, kl. 17.00-22.00

Fredag den 9. februar, kl. 17.00-22.00

Lørdag den 10. februar, kl. 12.00-17.00

Sidste års vindere af VICTOR DM var:

  • Herresingle: Hans-Kristian Solberg Vittinghus
  • Damesingle: Line Christophersen
  • Herredouble: Frederik Søgaard/Rasmus Kjær
  • Damedouble: Maiken Fruergaard/Sara Thygesen
  • Mixeddouble: Mathias Christiansen/Sara Thygesen