Vi nærmer os slutningen af grundspillet i Badmintonligaen, og fredag aften indledes den næstsidste runde, den såkaldte udflytterrunde, med to afgørende opgør. 

 

Der har i den grad været kamp om pladserne i årets udgave af Badmintonligaen, hvor topplaceringerne er skiftet rundt ad flere omgange.

Badmintonligaen er atter vendt på hovedet: – Jeg havde slet ikke regnet med, at vi ville vinde

Endnu er ingen endelige placeringer sikret for nogen af landets otte bedste klubhold, og med andre ord er der alt at vinde, når sjette runde rulles ud med de to første kampe fredag aften klokken 19.00.

Her venter næstsidste runde i grundspillet, som er en såkaldt udflytterrunde, der indebærer, at ingen at rundens hold kan nyde godt af en fuld hjemmebanefordel.

I bundopgøret mellem Værløse og Aarhus udkæmpes opgøret for eksempel i Farum Arena og ikke på VB’s grønne baner. VB’erne befinder sig i skrivende stund nederst i grundspillet, men der er til gengæld mulighed for at avancere i aften, i kraft af at VB og AB har sidder med lige meget på pointkontoen.

Få overblik over stillingen i Badmintonligaen her

Udover Værløse og Aarhus, spiller forrige års to finalehold, Skovshoved og TSS, fredag aften. Den kamp udspiller sig ligeledes i en anden hal, end de to klubber sædvanligvis plejer at spille i.

Her forefindes dysten derimod i Skovsernes samarbejdsklub Hørsholm Badminton Klub, som længe har set frem til at huse ligekampen. Læs mere om det her: Samarbejdsklub om ny netværksmodel: – Vi glæder os utrolig meget

Efter fredagens to kampe skal vi vente helt frem til tirsdag på at de sidste to slag skal stå. Her skal Vendsyssel møde Solrød Strand i Sæby Fritidscenter, mens topholdet Højbjerg/ViaBiler skal duellere med Greve, som i skrivende stund ligger på tredjeplads i grundspillet. Den kamp spilles i Magion Arena.

Husker du, hvordan det gik i den seneste runde af Badmintonligaen? Ellers kan du klikke her og blive opdateret: To forholdsvis klare sejre i Badmintonligaen: Afstanden mellem top og bund vokser