Allan Høgholm, Badminton Danmark

Søndag skal årets danske mestre for ungdom findes

June 19, 2021 20:00 Skrevet af

Trods høje temperaturer kæmpede spillerne ved RSL UDM og RSL DMU sig igennem lørdagens talrige kampe, og en række af dem gjorde det enddog så godt, at de søndag er med i det sidste opløb om at blive dansk mester.

 

De grønne baner er lagt klar i Greve Idrætscenter, præmiepodiet er stillet frem, og der er med andre gjort klar til, at årets danske mestre skal først findes, siden hædres.

Det sker oven på en lørdag, der endnu en gang bød på høje temperaturer, men ikke desto mindre også højt niveau.

For flere spillere et så højt niveau, at de får sig en dag mere på banerne og dermed også i løbet af søndagen en medalje om halsen samt en plads i historiebøgerne side om side med stjerner som Peter Gade, Viktor Axelsen, Camilla Martin og mange flere.

Hvad kuløren på metallet bliver for de respektive spillere, skal dog først afgøres i henholdsvis semifinalerne og finalerne, som i Greve skydes i gang fra klokken 09.00.

Klik her for at få overblikket over alle foreløbige resultater fra RSL UDM 2021 og se spilletider for semifinaler og finaler søndag.

LIVESTREAM: Klik her for at livestreame direkte fra semifinaler og finaler

I Grindsted skal det hele til RSL DMU også afgøres i løbet af søndagen, og du kan klikke her for at få overblik over hidtidige resultater og se spilletider for søndagens semifinaler og finaler.

Udover vinderne af RSL UDM og RSL DMU skal også vinderen af Badminton Danmarks Talentpris 2021 kåres. Du kan læse mere om de tre nominerede til prisen her: Sune Gavnholt, Thomas Nielsen og Rune Ulsing.

Følg med hele søndagen på Badminton Danmarks sociale medieplatforme; facebook, instagram, twitter og selvfølgelig her på badminton.dk.

Vi ser frem til en forrygende dansk finaledag og ønsker alle tilbageværende spillere held og lykke!

Læs også: Højt humor, højt niveau og høj temperatur på førstedagen af RSL UDM 2021Tags: , , , , , ,
Kategori: , , ,