Badminton Danmark

Flere talenter og UDM-vindere skal i aktion på førstedagen ved VICTOR DM

February 8, 2023 07:00 Skrevet af

Onsdag spilles både 1. runde og 2. runde ved VICTOR DM, og her i artiklen kan du få overblik, hvilke kampe du særligt skal holde øje med.

 

Talenterne er klar til at betræde de grønne baner i Blue Water Dokken, når 1. og 2. runde af VICTOR DM 2023 sættes i gang onsdag. Og der er masser af spændende opgør i vente.

Klik her for at købe din billet til VICTOR DM 2022

Allerede klokken 10, når de første kampe sættes i gang, kan du glæde dig til at se det lokale Esbjerg-par Trine Christiansen og Frederik Bannerholt, som har fået et wildcard til mesterskabet. I første runde kommer de på en svær opgave imod Andreas Søndergaard og Iben Bergstein.

På en af nabobanerne kommer der landsholdsstøv fra start. Maiken Fruergaard stiller op i mixeddouble sammen med Rasmus Prasz Espersen, og de møder Hjalte Johansen og Emma Irring Braüner. Sidstnævnte par nåede kvartfinalen ved ungdomsverdensmesterskabet (UVM) sidste år, og de sikrede bronzemedaljer ved UEM.

Også de næste kampe i mixeddoublerækken byder på interessante kampe i 1. runde. De regerende U19-mestre ved UDM, Jonas Kudsk og Anne Madsen, møder Mai Surrow og Sebastian Bugtrup. Maria Højlund Tommerup og Jonathan Melgaard var begge med til UVM, og det unge par har fået tildelt et wildcard til senior-DM i år. De møder Jeppe Søby og Kathrine Vang.

Læs også: VICTOR DM 2023 venter – sådan kan du følge med

I herresinglekategorien er der givet to wildcards. Begge til UDM-vindere i 2022. William Bøgebjerg vandt i U17-rækken, mens Salomon Adam Thomasen vandt i U15-rækken. Bøgebjerg møder i 1. runde Jonas Jæger, mens Thomasen står over for DM-finalisten i 2021, Rasmus Messerschmidt.

Den yngste deltager ved VICTOR DM 2023 er 15-årige Marie Viscovich. Ved UDM i 2022 vandt hun både i damesingle og damedouble. Sidstnævnte vandt hun sammen med Malou Pedersen, som hun også har kvalificeret sig med til VICTOR DM.

UDM-vindere 2022 kan Christian Faust Kjær og William Kryger Boe også bryste sig af at være. Faust Kjær vandt både i herresingle og herredouble i U19-rækken og var udtaget til UVM. Kryger Boe er siden UDM blevet officielt optaget på landsholdstræningen i Brøndby.

Den sidste kamp i 1. runde ved VICTOR DM er også et interessant opgør. Ligesom Kryger Boe blev Mads Vestergaard også officielt optaget på landsholdstræningen i august. Til dette VICTOR DM stiller Vestergaard op sammen med Daniel Lundgaard, som i 2021 fik sin debut ved individuelt VM.

Læs også: Skader sætter tidligere mestre sammen til VICTOR DM 2023

De første kampe i 1. runde bliver spillet onsdag klokken 10, mens 2. runde begynder onsdag klokken 17.30.

VICTOR DM afholdes i Esbjerg den 8.-11. februar, og der er stadig ledige billetter til årets danmarksmesterskaber. Billetter kan købes på ticketmaster.dk eller i døren i Blue Water Dokken, Gammel Vardevej 82, 6700 Esbjerg, Denmark.

Har du ikke mulighed for selv at overvære kampene i hallen, så kan du følge med hjemmefra. TV2 SPORT og TV2 PLAY sender direkte fra semifinaler og finaler til VICTOR DM 2023, der spilles fredag og lørdag.

Turneringens første to dage livestreames på Badminton Danmarks Youtube-kanal og på Badmintonlife.dk.

Vil du have overblik over, hvornår de forskellige spillere skal på banen, og hvordan de er seedet til VICTOR DM, kan du se det på dette link.

Læs også: Programmet til VICTOR DM 2023 er offentliggjort

Desuden vil Badminton Danmark dække mesterskaberne på vores sociale medieplatforme: FacebookInstagramTwitter og selvfølgelig her på badminton.dk.

Her kan du se frem til spændende interviews og komme helt tæt på spillerne gennem stories, artikler om de forestående vindere og meget mere.

Vi glæder os til at se dig til en masse fantastisk fjer til VICTOR DM i Esbjerg.



Tags: , , ,
Kategori: , , , , ,